13. huone

13. huone
Tekijät: Max Manner
Kustantaja: Minerva
ISBN: 9789524925518
Tuotekoodi: SKU-18094
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 6,37€
Veroton: 6,37€

Vaihtoehdot


Tiedostomuoto:

Koukuttava trilleri petturuudesta ja salaliitoista


Vakava loukkaantuminen pitää vainoharhaisuudesta kärsivän Annika Malmin Norjassa, oslolaisen aivospesialistin hoidossa. Lääkäri ei herätä Annikan luottamusta, päinvastoin, miehessä on jotain outoa ja epäilyttävää. Annikan vuokraisännän, rikosylikonstaapeli Stein Storesenin Suomessa asuva tytär on vuosia tutkinut salaliittoteorioita, edennyt tutkimuksissaan liian pitkälle, ja joutuu peloissaan piiloutumaan saatuaan uhkauksia. Kun Stein saa puhelun tyttärensä kuolemasta, päätyvät Annika ja Stein Turkuun. Petollisten juonittelujen sarja johdattaa elämän ja kuoleman väliseen shakkiotteluun, jonka voittajat ja häviäjät paljastuvat vasta viime metreillä.


Tarkoin varjeltu, vuosikymmeniä salattu suunnitelma - petos petoksen sisällä - yhdistää historian kuuluisimmat sarjamurhat, entisen venäläisen teräskombinaatin itsemurha-aallon ja Annikan kohtalon yhdeksi ja samaksi kiirastuleksi. Syntyy pohjoismainen trilleri, joka on liian aito ja epämiellyttävä ollakseen pelkkää sepitettä. Mutta missä kulkee raja oikean ja väärän, laillisen ja laittoman välillä? Ja mikä on lopulta totta, mikä pelkkää mielikuvitusta?


Manner on onnistunut erinomaisesti naispäähenkilöidensä rakentamisessa. Hän hallitsee jännityksen luomisen ja kirjoittavaa vetävää, sujuvaa tekstiä. Manner onnistuu pitämään nopeatempoisen tarinan langat käsissään loppuun asti... Manner kirjoittaa hyvää jännitystä!
(Ruumiin Kulttuuri 03 / 2010)


Max Manner on aiemmin julkaissut teokset Revanssi, Demi-Sec, K18 ja 72 h.


Max Mannerin kotisivut www.maxmanner.com


Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: