A Fair Share – Towards a New Collaborative Economy

A Fair Share – Towards a New Collaborative Economy
Tekijät: Vesa-Matti Lahti & Jenni Selosmaa
Kustantaja: Atena
ISBN: 9789523000513
Tuotekoodi: SKU-100660
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 19,51€
Veroton: 17,74€

Vaihtoehdot


Tiedostomuoto:

Jakamistalous muuttaa maailmaaSeisooko taloyhtiösi parkkipaikalla useampi auto puolet viikosta tyhjän panttina? Tarvitsetko pora­konetta vain varttitunnin urakkaan?


Jakamistalous tarjoaa konkreettisia keinoja yhteisölliseen, taloudelliseen ja ekologisesti kestävään elämään. Kaikkea ei tarvitse omistaa itse. Palveluksia on vaihdettu aina, eikä tavaroiden yhteiskäyttökään ole uusi keksintö, mutta sosiaalisen median aikakaudella yhteisöllisyys ylittää valtameretkin. Samaan aikaan ihmisten suhde kuluttamiseen ja omaisuuteen on muuttumassa. Huoli ympäristöstä näkyy siinäkin, että tavaraa ei haluta hankkia odottamaan satunnaista käyttöä.


Kaikki jakoon! esittelee uuden talousajattelun. Se tekee kuluttajista aktiivisia kansalaisia, jotka luovat, tuottavat ja jakavat itse hyödykkeitä. Se ei ole utopistista haikailua vaan kannattavaa toimintaa: sen lisäksi, että yhteisöllinen kuluttaminen säästää luonnonvaroja ja kuluttajien rahoja, hyödykkeiden ja palveluiden jakamisen ympärille syntyy uutta taloutta.


Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: