Ahventen valtakunta

Ahventen valtakunta
Tekijät: Linna Martti
Kustantaja: Myllylahti
Tuotekoodi: MurhaMylly
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 5,24€
Veroton: 5,24€

Vaihtoehdot


Tiedostomuoto:

Rikosylikonstaapeli Reijo Sudenmaa saa elämänsä vaikeimman tehtävän. Hänen on löydettävä vaimo Ilpo Kauppiselle, joka itse haluaa vain ahvenia.

Ei ole olemassa suurempaa rakkautta kuin se jonka tuntee kylkiviiva-aistillaan. Hilkka Kauppinen on ainoa nainen joka tietää miksi kalastajalla täytyy olla autio sielu, mutta Hilkka on kadonnut. Joku on tehnyt hänelle pahaa.
Rikosylikonstaapeli Reijo Sudenmaa saa elämänsä vaikeimman tehtävän. Hänen on löydettävä vaimo Ilpo Kauppiselle, joka itse haluaa vain ahvenia. Ja niin kuin Sudenmaalla ei olisi omiakin murheita: kotona on neljätoistavuotias melkein-vaan-ei-ihan nainen, joka odottaa ja ikävöi ristiriitaisesti äitiään, joka on sukeltanut syvälle "pullon salaisuuksiin".

Martti Linna (s. 1966 Kivijärvellä) on haminalainen metsätalousinsinööri ja vapaa kirjoittaja. Hänen esikoisromaaninsa Syysmarkkinat (Otava) ilmestyi vuonna 2005. Ahventen Valtakunta oli loppukilpailussa Kouvolan Dekkaripäivien dekkarikäsikirjoituskilpailussa vuonna 2005.

"Lukiessa oikein sielu lepää, vaikka olikin tosi rankka juttu, että jäi oikein paha olo" (ote valintaraadin kommenteista).

"Mies, järvi, onki ja kyrmyniskat - tästä yhdistelmästä Linna kirjoittaa lähes huovismaista elegiaa, mutta Highsmithin genressä." (Risto Raitio, Ruumiin Kulttuuri 3/2007).

Painetun kirjan ISBN: 978-952-202-067-3

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: