Arvostelukappale

Arvostelukappale
Tekijät: Taina Latvala
Kustantaja: WSOY
ISBN: 9789510390917
Tuotekoodi: 9789510390917
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 6,86€
Veroton: 6,86€

Vaihtoehdot


Tiedostomuoto:

Raikas ja suorapuheisuudellaan valloittava tarina ja kokoelma tarinoita nuoresta naisesta matkalla isän sylistä sellaisen miehen syliin, josta olisi isälle vastusta. Esikoisteos.

Kunpa isä voisi kertoa minulle, kenen kanssa minun tulee astua vaaleanpunaiseen kuplavolkkariin! Kuka rakastaa minua loputtomassa vastamäessä, kun minulla on napa liian korkealla ja psykiatrin diagnoosi reiden ja sukkanauhan välissä?

"Arvostelukappale" on sekä tarina että kokoelma tarinoita nuoresta naisesta matkalla isän sylistä sellaisen miehen syliin, josta olisi isälle vastusta. Sen kertojalla on käytössään sekä pikakelaus- että pause-näppäin. Se sisältää kertomuksia, joissa kuva on tarkka, vaikkakin hieman tärähtänyt. Latvala osaa tiivistää kokonaiset elämänvaiheet yhteen kappaleeseen ja tarkentaa yksityiskohtiin niin, että näennäisesti merkityksetön täyttyy merkityksellä.

Taina Latvala (s. 1982 Lapualla) on Helsingissä asuva toimittaja ja kirjallisuuden opiskelija. Hän on kirjoittajaryhmä Nobelistiklubin jäsen.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: