Asfaltti hehkuu

Asfaltti hehkuu
Tekijät: Sauli Uhlgren
Kustantaja: Radium-kirjat
ISBN: 9789525907032
Tuotekoodi: SKU-96445
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 6,45€
Veroton: 6,45€

Vaihtoehdot


Tiedostomuoto:....Yrität karkottaa ne mielestäsi, mutta ne seuraavat sinua varjona kaikkialle, muistoihin, uniin ja jokaiseen elämäsi hetkeen. Asfaltti hehkuu on Sauli Uhlgrenin syksyllä 2011 ilmestynyt romaani; psykologinen jännitystarina.


Sauli Uhlgren


Sauli Uhlgren on siilinjärveläinen kirjailija, joka on tullut tunnetuksi taitavana ihmissuhde- ja työnkuvaajana. Hänen henkilögalleriansa on laaja ja monipuolinen. Uhlgren lähestyy kuvattaviaan lämpimästi ja ymmärtäen,
hienoista huumoriakaan unohtamatta.


Uhlgren on julkaissut uransa aikana runo- ja novellikokoelmia sekä useita romaaneja, joita ovat vuosien varrella kustantaneet mm. Karisto (Tiilentekijät 1981, Marionetit 1984, Viimeinen laiva 1986) ja Myllylahti (Kulissit 2002 ja Narrit 2004). Viimeinen Laiva - romaani oli ehdolla vuoden 1986 Savonia -palkinnon saajaksi. Hänen kirjoitelmiaan on julkaistu myös useissa antologioissa. Kariston Erämaailmaan hän on kirjoittanut eräkertomuksia vuodesta 2004 alkaen.


Viime vuosina Sauli Uhlgren on tehnyt selkeän määrätietoisesti uutta aluevaltausta rikoskirjallisuuden saralla. 2009 ja 2010 Uhlgrenilta on ilmestynyt kaksi rikosromaania Altaat ja Kuolema kulkee yöllä sekä sotakertomusteos Operaatio pohjoinen, jotka kustansi Nordbooks. Rikosromaanien kategoriaa edustaa myös Asfaltti hehkuu,joka on järjestyksessä Uhlgrenin neljästoista teos.


Asfaltti hehkuu - romaani oli alun perin TV-käsikirjoitus, josta Yle kiinnostui, mutta jo varsin pitkälle edennyt suunnitelma ei yhtiön erinäisistä sisäisistä järjestelyistä johtuen kuitenkaan toteutunut.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: