Cisse Häkkinen

Cisse Häkkinen
Tekijät: Aaltonen, Honey
Kustantaja: WSOY
ISBN: 9789510392157
Tuotekoodi: SKU-95523
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 6,86€
Veroton: 6,86€

Vaihtoehdot


Tiedostomuoto:

”Ei muuta kuin happy rock’n’roll!”Hurriganes-yhtyeen itseoppinut basisti, rasvaletistään ja joviaalisuudestaan tunnettu Cisse Häkkinen (1951–1990) lukeutuu valovoimaisimpiin rockpersoonallisuuksiimme. Hurriganesin keulakuva hänestä tuli ikään kuin puolivahingossa, kun bändi Remu Aaltosen tiukassa komennossa raivasi 1970-luvun ensimmäisellä puoliskolla tiensä maamme musiikkibisneksen huipulle ja mullisti koko alan.


Muusikkona Cisse ei tullut tunnetuksi minään varsinaisena bassovirtuoosina, mutta hän oli kiistatta Suomen ensimmäinen varsinainen rock’n’roll-tähti. Tästä roolista tuli pian erottamaton osa myös hänen yksityiselämäänsä. Arkisimpinakin päivinään Cisse oli värikäs sankarihahmo maamme ylen harmaalla viihdekentällä, todellinen rocksukupolven Olavi Virta – yhtä aikaa Elviksen tapainen nahkatakkirokkari ja Dean Martinin tyylinen velmu ensirakastaja.


Honey Aaltosen teos koostuu monista aikalaistarinoista ja -haastatteluista. Cisse Häkkisen elämäkerta on seikkailukertomus tavalliseksi syntyneestä miehestä, joka sai kokea tarunhohtoisen elämän niin ylä- kuin alamäkineen.


Tutustu kirjaan osoitteessa: http://lue.wsoy.fi/cissehakkinen/


Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: