Kirjabloggaaja, tule kumppaniksemme!

 14.07.2016

Haluamme löytää ihmisiä, joita kiinnostaa sekä kirjojen lukeminen että niistä kirjoittaminen. Siksi tarjoamme kumppanuusohjelman, jonka kautta voit tienata luku- ja kirjoitusharrastuksellasi hieman ylimääräistä.

Kun rekisteröidyt eLibriksen kumppanuusohjelmaan, voit hakea kumppanuuslinkin sellaiseen tuotteeseen, josta haluat blogissasi kirjoittaa. Liität tekstisi yhteyteen linkin kyseisen tuotteen eLibris-sivulle. Jos kävijä ostaa kyseisen tuotteen eLibriksestä sinun linkityksen kautta, tienaat kyseisestä ostotapahtumasta 15 %. Ja mitä aktiivisempi blogikirjoittaja olet, sitä parempi todennäköisyys sinulla on tienata hieman ylimääräistä tällä keinoin. Myyntitulon lisäksi voit saada myös ilmaisia kirjoja tai novelleja.

Päätät jatkossakin itse, kuinka paljon haluat luku- ja kirjoitusharrastukseesi panostaa. Blogisi on mahdollista saada myös lisänäkyvyyttä, jos lisäät eLibriksen tuotekommenttiin otteen kirjoituksestasi ja linkityksen blogiartikkeliisi. Kaikki tämä siis palvelee sekä blogiasi että sen lukijoita: lukijat pääsevät puheena olevien kirjojen ääreen, ja mahdollisesti itsekin tienaat taloudellisesti harrastuksellasi. Ja jos kirjoitat kiinnostavia artikkeleita sekä tuot ne näkyville myös eLibriksen kommentteihin, blogisi kiinnostavuus sekä uusien lukijoiden että hakukoneiden silmissä paranee.

Liity kumppanuusohjelmaan tai kysy lisätietoa!