Elämänlanka

Elämänlanka
Tekijät: Victoria Hislop
Kustantaja: Bazar
ISBN: 9789522791726
Tuotekoodi: SKU-101271
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 6,85€
Veroton: 6,85€

Vaihtoehdot


Tiedostomuoto:

 Rakkaustarina kuin kaunis koruommel.

Dimitri Komninos syntyy samana iltana kun Thessalonikin suurpalo alkaa. On vuosi 1917, ja rikas ja monikulttuurinen kaupunki taistelee katastrofia vastaan. Viisi vuotta myöhemmin Smyrnassa nuori Katerina Sarafoglou kadottaa äitinsä ja sisarensa pakolaisvirrassa. Rantauduttuaan Thessalonikiin hän on tuntemattomien hyväntahtoisuuden varassa. Seuraavan kahdeksankymmenen vuoden ajan Dimitrin ja Katerinan elämät punoutuvat toisiinsa, kuten ne punoutuvat huumaavan Thessalonikin vaiheisiin: etnisten ryhmien vainoon, natsimiehitykseen, sisällissotaan, luonnonmullistuksiin ja talouden romahdukseen.

Kun nuori mies kuulee isovanhempiensa uskomattoman tarinan ensimmäistä kertaa, hän ymmärtää, että hänen on tehtävä valinta. Dimitri ja Katerina ovat varjelleet aarretta, jonka jättivät jälkeensä ne ystävät, jotka pakotettiin lähtemään. Pitäisikö hänen jäädä ja vaalia isovanhempiensa perintöä?

Elämänlanka on tarina rakkaudesta ja ystävyydestä sekä valinnoista, joita jokaisen täytyy tehdä, kun elämältä putoaa pohja.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: