Kosmoksessa tavataan

Kosmoksessa tavataan
Tekijät: Cheng. Jack, Terhi Kuusisto
Kustantaja: Aula & Co
ISBN: 9789527190869
Tuotekoodi: 9789527190869
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 6,36€
Veroton: 6,36€

Vaihtoehdot


Tiedostomuoto:

11-vuotias Alex Petroski asuu Coloradossa äitinsä ja Carl Sagan -nimisen koiransa kanssa. Alex rakastaa syvästi avaruutta ja avaruusraketteja ja on päättänyt lähettää kultaisen iPodinsa maata kiertävälle radalle kuten hänen sankarinsa Carl Sagan, tosielämän kuuluisa tähtitieteilijä (jonka mukaan Alex on nimennyt koiransa), joka vuonna 1977 lähetti kultaisen äänilevyn Voyager-raketin mukana.

Alex matkustaa Coloradosta New Mexicon kautta Las Vegasiin ja sieltä Los Angelesiin ja tallentaa kaiken matkan aikana kohtaamansa iPodiinsa, jotta voisi lähettää sen avaruuteen kertomaan muille elämänmuodoille millaisia ihmiset ja asiat Maassa, hänen kotiplaneetallaan ovat. Matkan määränpää kuitenkin tuppaa vaihtumaan jatkuvasti. Matkalla Alexin tapaamat erikoiset, hassut ja elämässään eksyneet ihmiset antavat hänelle ainoastaan esimakua niistä salaisuuksista, jotka matkalla alkavat paljastua. Kuten totuus hänen kauan sitten kuolleesta isästään ja siitä, että todellisuudessa Alexilla on ympärillään paljon suurempi perhe kuin vain masentunut äiti ja poissaoleva veli.

Jack Cheng on syntynyt Shanghaissa, kasvanut Michiganissa, asunut vuosikymmenen Brooklynissa ja asettunut lopulta Detroitiin. Kosmoksessa tavataan on Chengin ensimmäinen lasten- ja nuortenkirja.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: