Kylmä kehto

Kylmä kehto
Tekijät: Mary Higgins Clark, Risto S Valassaari
Kustantaja: Tammi
ISBN: 9789520405328
Tuotekoodi: 9789520405328
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 13,22€
Veroton: 12,02€

Vaihtoehdot


Tiedostomuoto:

Katie ei saa unta. Ehkä se johtuu vieraasta sairaalaympäristöstä; hän on joutunut sinne shokkitilassa lievän kolarin jälkeen.

Hän kävelee ikkunan luo ja näkee kummallisen hourenäyn: mies kantaa pihalle naisen ruumiin ja survoo sen auton tavarasäilöön. Lamppu valaisee sekuntiksi naisen vaaleat kasvot. Seuraavana päivänä Katien näkemä nainen löydetään kuolleena kotoa omasta vuoteestaan - ensimmäinen teoria on itsemurha. Eikö Katien näky ollutkaan shokkitilan harhaa? Hän päättää kaikessa hiljaisuudessa ottaa selvää, mikä on totuus.

Tutkimuksen edistyessä langat kietoutuvat yhä tiukemmin sairaalan ja sen ihmisten vaiheille. Kuuluisa ylilääkäri, jota epäillään arveluttavista kokeista odottavilla äideillä, muut lääkärit ja hoitajat, vainajan puoliso joka salaa rakastaa toista naista - armoton paljastava valokeila osuu kunkin nykyisyyteen ja menneisyyteen ja tuo häpeälliset ja tuskalliset salaisuudet päivänvaloon. Suurimmassa vaarassa on Katie itse, joka pahaa aavistamatta on uskonut koko elämänsä kylmäverisen sairasmielisen murhaajan käsiin.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: