Tilausprosessi

1. Voit hakea haluamaasi kirjaa joko oikeassa yläreunassa olevalla hakutoiminnolla tai selata valikoimaa tuoteryhmittäin eKirjat-valikosta.
  2. Kun olet löytänyt haluamasi kirjan, valitse kirjan formaatti (yleensä joko EPUB tai PDF) ja paina Lisää koriin -painiketta.
  3. Kirja on nyt lisätty ostoskoriin. Voit jatkaa kaupan valikoiman selaamista tai hakea muita haluamiasi kirjoja ja sitten lisätä ne ostoskoriin.
    a. Jos haluat siirtyä ostoskoriin, klikkaa ”ostoskoriin”-linkkiä.
    b. Jos haluat siirtyä kassalle maksamaan ostokset, klikkaa Siirry kassalle.
  4. a: Ostoskorissa voit muuttaa tilattavien tuotteiden määrää tai poistaa niitä kokonaan tilauksesta.
    Jos sinulla on lahjakortti tai alennuskoodi, voit syöttää niiden tiedot tällä sivulla.
    Valitse ”Jatka ostoksia”, jos haluat etsiä lisää kirjoja valikoimastamme.
    Valitse ”Kassalle”, jos haluat maksaa tämän tilauksen.

b: Kassalle siirryttyäsi voit vielä muuttaa tilattavien tuotteiden määrää ja lisätä alennus- tai lahjakorttikoodin.
    Kun olet syöttänyt alennus- tai lahjakorttikoodin, paina kentän vieressä olevaa täppää, jolloin tilauksen saldo lasketaan uudelleen.
    Valitse sitten haluamasi maksutapa:
    Checkout: Suomalaiset verkkopankkimaksut sekä luotto- ja pankkikortit.
    PayPal: PayPal-tili ja -luottokorttimaksut.

Lue ja hyväksy verkkokaupan ehdot ja vahvista tilaus painamalla ”Vahvista tilaus” -painiketta.
  5. Kun tilaus on maksettu, palaat takaisin verkkokauppaan tilausvahvistus-sivulle.
    Jos haluat ladata heti tilaamasi kirjan, paina lataukset-linkkiä.
    Jos haluat palata verkkokaupan etusivulle, paina Jatka-paniketta.
  6. ENNEN kuin lataat kirjan, varmista että sinulla on tietokoneella / tabletilla asennettuna lukusovellus. Tietokonelle tarvitse Adobe Digital Editionsin ja tabletille suosittelemme BlueFire Reader sovellusta. Varmista myös, että sovellus on valtuutettu (Authorize) Adobe ID:llä.
    Kun olet varmistanut että laitteellasi on lukusovellus ja että se on valtuutettu Adobe ID:llä, lataa kirja painamalla ”Lataa kirja tästä” -linkkiä.
  7. Jos tietokoneesi kysyy sinulta, mihin haluat tallettaa tiedoston, valitse kansio, josta helposti löydät ladatun tiedoston. Jos tietokoneesi ei kysy mihin haluat tallettaa tiedoston, tiedosto latautuu Downloads/Ladatut tiedostot, tms. -kansioon, josta voit siirtää tiedoston haluamaasi kansioon. Jos kirja on vesileimalla suojattu, latautuu koneelle tiedosto, joka on nimeltään kirjan isbn-numero ja formaattia epub. Jos kirja on suojattu Adoben suojauksella, tietokoneelle latautuu .acsm-loppuinen tiedosto.
    Kun tiedosto on ladattu, tietokone ilmoittaa siitä ja kysyy, haluatko avata tiedoston: valitse ”Avaa/Open”. Jos tietokoneelle on tallennettu Adobe Digital Editions, kirja avautuu.
  8. Jos valitsit ”View Downloads” tai muusta syystä olet avaamassa tiedostoa kansiossa, johon se on tallennettu, Klikkaa tiedoston nimeä hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Avaa ohjelmalla – Adobe Digital Editions (Open with… Adobe Digital Editions).

Jos painoit ”Jatka” kohdassa 5, siirryit kotisivulle. Päästäksesi lataamaan tilaamasi kirjan valitse sivun alaosasta Oma tili -kohdasta Oma tili -linkki niin pääset Oma tili -sivulle.

Klikkaa sitten Lataukset-linkkiä päästäksesi Lataukset-sivulle.

Palaa sitten kohtaan 6 yllä ja seuraa ohjeita tarkasti.