Pate ja Blacknessin hirviö

Pate ja Blacknessin hirviö
Tekijät: Timo Parvela, Pasi Pitkänen
Kustantaja: Tammi
ISBN: 9789520405137
Tuotekoodi: 9789520405137
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 12,33€
Veroton: 11,21€

Vaihtoehdot


Tiedostomuoto:

Pate merihirviön kintereillä

Pate matkustaa Skotlantiin uhmaamaan nummilla vaanivia kummituksia ja merihirviöitä. Suositun Pate-sarjan helppolukuisuus ja huikea kuvitus valloittaa kaikki seikkailijat!

Paten perheen kesälomareissu Skotlantiin saa heti alkuun yllättävän käänteen, kun heidän vuokra-autonsa varastetaan. Suunniteltu kiertomatka peruuntuu ja perhe jumittuu pieneen kylään, jonka synkässä linnassa kuulemma kummittelee ja ympäröivillä nummilla ulvovat ihmissudet. Kaiken lisäksi meressä asuu perimätiedon mukaan kuuluisan Loch Nessin hirviön synkkä kaksoisveli Black Ness.
Paten mielestä kyseessä on paras loma ikinä.

Pate, seikkailija-Senja ja Totti supertassu muodostavat voittamattoman trion, jolle mikään haaste ei ole liian suuri tai pelottava.

- Kohti uutta seikkailua! Senja karjaisi.
- Voisiko joku ensin auttaa minua sitomaan kengännauhani? kysyi Pate.
Kirjailija Timo Parvelan ja kuvittaja Pasi Pitkäsen helppolukuinen Pate-sarja jatkaa voittokulkuaan. Vetävästä juonesta, hurtista huumorista ja taidokkaasta kuvituksesta syntyy vastustamaton paketti!

Pate on kaikille tuttu Ellan luokkakaverina, mutta myös hänen oma sarjansa on nopeasti valloittanut lapset ja aikuiset meillä ja muualla.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: